BananByrån är nu Google Partner

BananByrån är nu Google Partner

Du hittar nu en ny symbol på BananByråns hemsida. Nämligen ett certifikat som visar att vi nu är Google Partner inom Google Ads. Våra fokusområden är Search Ads och Mobile Ads. För dig som vill hitta Google Partner – kontakta oss här.

Vad innebär en certifiering som Google Partner?

Detta innebär att vi har visat för Google att vi dels har avancerat kunskap om Google Ads-annonsering, och dels att vi hanterat större summor pengar och genererat vinst åt våra kunder. För dig som kund innebär certifieringen ett bevis på att vi har den kunskap du kan förvänta dig när du väljer en Google Ads-byrå. Detta innefattar allt från sökordsanalys till produktion av annonser, skapande av kampanjer – och framförallt hantering av pågående annonskampanjer. Läs mer här

Vad är Search Ads och Mobile Ads?

Search Ads är vanliga sökannonser. Sådana som kallades Adwords förut. Det är annonser som visas ovanför och nedanför det organiska sökresultatet i Google. Mobile Ads är sökannonser som endast visas i mobilt sökresultat, och som är anpassade för detta format. Oftast visas dock annonserna både i dator och mobil.

Videoannonser och andra typer av annonser – kan ni det med?

BananByrån är en fullservicebyrå inom webb och annonsering. Oavsett vilket digitalt format du vill använda dig av kan vi ta fullt ansvar för din marknadsföring. Välkommen att kontakta oss!